Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Concept ontwikkeling printplaten


Home » Concept ontwikkeling printplaten

Bij PRS bv bent u aan het juiste adres voor de juiste kennis en expertise op het gebied van concept ontwikkeling van printplaten. Wij ontwikkelen en produceren elektronische aan- en besturingen voor de industriële markt, zoals PLC’s, PCB’s en printplaten. Heeft u een bestaand product dat nog om verbetering vraagt? Ook daarvoor kunt u bij PRS bv terecht!

Concept ontwikkeling printplaten: uitgebreide mogelijkheden

Dankzij de jarenlange kennis en expertise van onze hoog opgeleide specialisten kunnen wij u uitstekend helpen met concept ontwikkeling van printplaten. Wij denken graag met u mee om een gerichte oplossing te bieden voor complexe automatiseringsvraagstukken. Ons bedrijf beschikt over de juiste software en tools om u een ontwerp aan te bieden dat aan al uw wensen voldoet. Ook in geval van een storing staan wij voor u klaar met een ervaren team van monteurs. Zij zijn snel ter plaatse in het geval van een storing en kunnen u ook van de benodigde software updates en onderhoud voorzien.

Webshop

Naast concept ontwikkeling van printplaten kunt u ook bij ons terecht voor het bestellen van kant en klare onderdelen, zoals kabels, bevestigingsmaterialen en elektronische componenten. U heeft ruime keuze uit verschillende onderdelen. Heeft u een speciaal verzoek of kunt u een bepaald onderdeel niet vinden in onze webshop? Bel dan naar ons telefoonnummer 0411 601 222.