Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Elektrotechnische ontwikkeling


Home » Elektrotechnische ontwikkeling

In Nederland zit u voor elektrotechnische ontwikkeling bij PRS bv goed. Dankzij ons team van goed opgeleide specialisten beschikt ons bedrijf over een brede kennis van zaken op het gebied van elektrotechnische ontwikkelingen en oplossingen.

ELEKTROTECHNISCHE ONTWIKKELING EN ONDERZOEK

PRS bv beschikt over de juiste software en tools om een ontwerp van een elektrische besturing aan te kunnen bieden dat volledig bij aansluit bij uw wensen. Naast elektrotechnische ontwikkeling staat PRS bv ook bekend om haar maatwerk. Indien gewenst kunnen wij ook printplaten, PCB’s en PLC’s monteren en assembleren in verschillende typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Onze specialisten denken graag met u mee om samen tot een oplossing te komen voor complexe automatiseringsvraagstukken. In onze webshop kunt u bovendien ook kant en klare onderdelen online bestellen zoals elektrische componenten, Allen-Bradley onderdelen, kabels en bevestigingsmaterialen. Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten, dan proberen wij zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

SNELLE SERVICE

Naast elektrotechnische ontwikkeling en productie bieden wij onze klanten ook een snelle service en regelmatig onderhoud. Wanneer er een storing optreedt, zijn onze ervaren monteurs zo snel mogelijk ter plaatse om deze te verhelpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op via mail of het telefoonnummer 0411 601 222.