Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Online printplaat bestellen


Home » Online printplaat bestellen

In de webshop van PRS bv kunt u snel en gemakkelijk online een printplaat bestellen. Aan de hand van uw specifieke wensen kunnen wij voor u een printplaat op maat leveren en produceren. Ons bedrijf realiseert oplossingen voor complexe automatiseringsvraagstukken voor de industriële markt.

Online printplaat bestellen in de webshop van PRS bv

Wij beschikken over moderne apparatuur, tools en software om u een ontwerp printplaat te laten zien dat naadloos aansluit bij uw wensen. Bij de productie van elektronische aan- en besturingen, zoals PLC’s, PCB’s en printplaten, maken wij gebruik van de through-hole en de SMD technieken. Deze twee technieken verschillen van elkaar op de manier waarop de aansluitdraden worden gemonteerd. Bij SMD is dat boven op de printplaat in plaats van door de printplaat heen bij through-hole. Een printplaat van PRS bv kunt u bovendien eenvoudig online via onze webshop bestellen. Daar hebben wij ook een groot aanbod aan kant en klare onderdelen die u online kunt bestellen: kabels, elektronische componenten en bevestigingsmaterialen.

Plaats uw bestelling

Heeft u interesse in een hoogwaardige kwaliteit printplaat die u online kunt bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en plaats uw bestelling. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteunen bij het installeren en aansluiten van het ontwerp. Heeft u vragen of wilt u graag één van onze medewerkers om advies vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222.