Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Ontwikkelaar printplaten


Home » Ontwikkelaar printplaten

PRS bv is dé ontwikkelaar van hoogwaardige kwaliteit printplaten voor de industriële markt. Naast printplaten produceert ons bedrijf ook verschillende andere elektronisch besturingen, zoals PLC’s en PCB’s. Kiest u voor de producten van PRS bv, dan kiest u voor zeer degelijk materiaal met een lange levensduur.

PRS bv: vakbekwame ontwikkelaar en producent van printplaten

Ons specialistische bedrijf levert maatwerk, waarbij u heel gericht uw wensen voor allerlei soorten elektrische besturingen kunt aangeven. Wij zijn flexibel en innovatief, wat ons in staat stelt om rekening te houden met uw specifieke wensen. Onze specialisten maken bij onze printplaten gebruik van SMD componenten. Bij deze techniek worden de aansluitdraden boven op de printplaat gemonteerd in plaats van erdoor gestoken. De SMD componenten hebben als voordeel dat ze heel compact zijn en goedkoop geproduceerd kunnen worden. Als ontwikkelaar en producent van printplaten beschikken wij over moderne apparatuur om SMD onderdelen te solderen en te bestukken.

Ervaren monteurs

Naast ontwikkelaar van printplaten, zijn wij ook installateur en beschikken wij ook over ervaren monteurs die de printplaten op locatie kunnen aansluiten en installeren. In onze webshop kunt u ook online kant en klare onderdelen bestellen. Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222. Onze medewerkers bespreken graag al onze uitgebreide mogelijkheden.