Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Deskundige ontwikkeling van printplaten


Home » Ontwikkeling printplaten

Voor de ontwikkeling van printplaten kunt u uitstekend terecht bij PRS bv. Naast ontwikkelaar zijn wij ook producent van verschillende elektronische besturingen voor de industriële markt. Wij produceren printplaten, PLC’s en PCB’s altijd geheel in samenspraak met u. Zo weet u zeker dat de printplaat, na ontwikkeling en fabricage, volledig aan uw wensen voldoet.

Ontwikkeling van printplaten door hoogopgeleide specialisten

Dankzij de kennis en expertise van onze hoogopgeleide specialisten, kunnen wij u zeer gerichte oplossingen voor complexe automatiseringsvraagstukken bieden. Onze specialisten denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden en deze vervolgens toe te passen. Bij de ontwikkeling van printplaten kunnen wij gebruikmaken van twee verschillende soldeertechnieken, namelijk de SMD en through-hole-techniek. Bij de SMD-techniek monteren wij de SMD-onderdelen boven op de printplaat in plaats van door de printplaat heen, zoals bij de through-hole-techniek gebeurt. Wij vertellen u graag welke techniek het beste is voor de ontwikkeling van uw specifieke printplaat.

Online kant-en-klare onderdelen bestellen

Bij de ontwikkeling van één printplaat of meerdere printplaten staat maatwerk centraal, maar wij beschikken ook over een groot assortiment kant-en-klare onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan kabels, bevestigingsmaterialen en elektronische componenten. U kunt deze materialen heel eenvoudig online bestellen in onze webshop en thuis laten bezorgen.

Neem bij vragen of voor meer informatie contact met ons op

Heeft u vragen over uw printplaat en de ontwikkeling ervan? Of wilt u graag meer informatie? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 0411 601 222. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.