Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Ontwikkeling printplaten


Voor de ontwikkeling van printplaten kunt u uitstekend terecht bij PRS bv. Naast ontwikkelaar zijn wij ook producent van verschillende elektronische besturingen voor de industriële markt. Wij produceren printplaten, PLC’s en PCB’s altijd geheel in samenspraak met u. Zo weet u zeker dat de printplaat volledig aan uw wensen voldoet.

Ontwikkeling printplaten: hoog opgeleide specialisten

Dankzij de kennis en expertise van onze hoog opgeleide specialisten, kunnen wij u zeer gerichte oplossingen voor complexe automatiseringsvraagstukken bieden. Onze specialisten denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden en deze vervolgens toe te passen. Bij de ontwikkeling van printplaten maken wij gebruik van twee soldeertechnieken, namelijk de SMD en through-hole technieken. Bij de SMD techniek monteren wij de SMD onderdelen boven op de printplaat in plaats van de door printplaat heen, zoals bij de through-hole techniek gebeurt.

Online kant en klare onderdelen bestellen

Bij de ontwikkeling van printplaten staat maatwerk centraal, maar wij beschikken ook over een groot assortiment kant en klare onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan kabels, bevestigingsmaterialen en elektronische componenten. U kunt deze materialen heel eenvoudig online bestellen in onze webshop en thuis laten bezorgen. Voor meer informatie of aanvullende vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222.