Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

PCB assemblage Nederland


Home » PCB assemblage Nederland

Voor PCB assemblage bent u in Nederland bij PRS bv aan het juiste adres. Ons bedrijf beschikt over hoog opgeleide specialisten die graag met u meedenken en een oplossing kunnen bedenken voor uw complexe automatiseringsvraagstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden.

PCB assemblage in Nederland

PRS bv helpt u graag om invulling te geven aan uw ideeën voor PCB assemblage in Nederland. Geheel in samenspraak met u gaan wij graag voor u aan de slag voor de productie en ontwikkeling van elektronische aan- en besturingen. Dankzij onze innovativiteit en flexibiliteit leveren wij altijd maatwerk. Daarom kunt u printplaten, PCB’s en PLC’s volledig naar wens bij ons bedrijf laten maken. Bovendien kunt u bij ons bedrijf in Nederland naast PCB assemblage diensten ook terecht voor verschillende kant en klare onderdelen, zoals bevestigingsmaterialen en kabels. Deze zijn heel eenvoudig in onze webshop te bestellen.

Speciale verzoeken

Heeft u een speciaal verzoek voor een bepaald onderdeel? Neem dan contact met ons op en vraag onze medewerkers naar onze uitgebreide mogelijkheden. Het is bij PRS bv ook mogelijk series groter dan honderden exemplaren te bestellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222 of via mail.