Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

PCB laten etsen


Home » PCB laten etsen

Bij PRS bv kunt u PCB laten etsen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het produceren en ontwikkelen van elektronische besturingen voor de industriële sector. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor nieuwe ontwerpen van PLC’s, printplaten en PCB’s. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PCB laten etsen: kwaliteit en service

Bij onze dienstverlening staat kwaliteit en service voorop. Wanneer u besluit om een PCB te laten etsen bij PRS bv, kunt u rekenen op maatwerk. Een PCB doet op deze manier wat het moet doen en heeft een zeer lange levensduur. U kunt bij ons bedrijf een PCB laten etsen, maar wij hebben ook een ruim assortiment kant en klare onderdelen voor u beschikbaar die u online kunt bestellen. Hierbij kunt u denken aan kabels, elektronische componenten en bevestigingsmaterialen. Voor speciale verzoeken vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dankzij onze uitgebreide mogelijkheden is er bij  PRS bv van alles mogelijk.

Regelmatig onderhoud

Wanneer u besluit om een PCB bij ons bedrijf te laten etsen, kunt u rekenen op optimale service en onderhoud. Mocht er onverwacht een storing optreden, dan zijn onze monteurs zo snel mogelijk ter plaatsen om het probleem voor u op te lossen. Dat is de service van PRS bv! Voor meer informatie kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222.