Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

PCB laten maken Nederland


Bij PRS bv kunt u een PCB op maat laten maken in Nederland. Indien gewenst kunnen wij ook printplaten om verschillende typen behuizingen monteren zodat deze aan al uw wensen voldoen, maar u kunt ook kiezen voor een klant en klare besturingseenheid.

PCB laten maken Nederland: innovatief en flexibel

Dankzij onze brede kennis op het gebied ven elektronische besturingen, helpen wij u graag met het op maat laten maken van een PCB in Nederland. Onze professionals denken met u mee om tot een oplossing te komen voor complexe problemen. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en de geschikte tools en software om u een passend ontwerp PCB te kunnen laten zien die aan al uw wensen voldoet.

Snelle service

PRS bv ontwikkelt en produceert verschillende soorten elektronische aan- en besturingen, waar u ook een PCB in de Nederland kunt laten maken en laten assembleren. Ook nadat u uw product in gebruik heeft genomen helpen wij u graag in het geval van een storing. Daarnaast houden wij ook uw software up to date en zorgen wij voor het nodige onderhoud. Wilt u een PCB op maat laten maken bij dé PCB ontwikkelaar in Nederland? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222 voor meer informatie.