Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Een PCB op maat laten maken


Home » PCB laten maken

Bij PRS bv kunt u een PCB volledig op maat laten maken. Wij beschikken over de juiste software en tools om u een ontwerp aan te bieden dat exact aansluit op uw wensen. Onze producten blinken uit in degelijkheid, kwaliteit en een zeer lange levensduur. Zo is uw PCB-ontwikkeling bij ons in goede handen.

De voordelen van een PCB laten maken door ons

Wij zijn zowel producent als ontwikkelaar van verschillende soorten elektrische aan- en besturingen voor allerlei branches. Dankzij de jarenlange kennis en expertise van onze hoogopgeleide specialisten, kunt u bij ons een PCB exact op maat laten maken. Wij maken bij de ontwikkeling van PCB’s, PLC’s en printplaten gebruik van de soldeertechnieken through-hole en SMD. In de meeste gevallen passen wij de nieuwere SMD-methode toe, omdat deze techniek veel voordelen met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De zeer goede thermische en elektrische eigenschappen
  • De compactheid
  • Minder afval omdat er geen aansluitdraden geknipt hoeven te worden
  • Lagere kosten

Grote series mogelijk

Ons bedrijf beschikt over moderne apparatuur om voor u een PCB-ontwikkeling te realiseren. Zo kunt u door ons de ideale PCB laten maken. Wij beschikken immers over de juiste SMD-onderdelen en weten alles over bestukken en solderen. Indien u daar behoefte aan heeft, zijn wij ook in staat om grote series te produceren. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreide webshop waar u ook kant-en-klare onderdelen zoals kabels en bevestigingsmaterialen kunt bestellen.

Vragen over onze PCB-ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze ontwikkeling van PCB’s of wilt u graag meer informatie over onze werkwijze en producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0411 601 222 en wij helpen u graag verder.