Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

PCB laten maken


Bij PRS bv kunt u een PCB volledig op maat laten maken. Wij beschikken over de juiste software en tools om u een ontwerp aan te kunnen bieden dat exact aansluit bij uw wensen. Onze producten blinken uit in degelijkheid, kwaliteit en een zeer lange levensduur.

PCB laten maken: maatwerk

PRS bv is zowel producent als ontwikkelaar van verschillende soorten elektrische aan- en besturingen voor allerlei branches. Dankzij de jarenlange kennis en expertise van onze hoog opgeleide specialisten, kunt u bij ons een PCB exact op maat laten maken. Wij maken bij de ontwikkeling van PCB’s, PLC’s en printplaten gebruik van de soldeertechnieken through-hole en SMD. Wij maken in de meeste gevallen gebruik van de nieuwere SMD methode, omdat deze techniek veel voordelen met zich meebrengt:

  • Zeer goed thermische en elektrische eigenschappen
  • Compact
  • Minder afval omdat er geen aansluitdraden geknipt hoeven te worden
  • Goedkoop

Grote series mogelijk

Ons bedrijf beschikt over modern apparatuur om voor u een PCB te laten maken en SMD onderdelen te bestukken en te solderen. Indien daar behoefte aan is, zijn wij ook in staat om grote series te produceren. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreide webshop waar u ook kant en klare onderdelen zoals kabels en bevestigingsmaterialen kunt bestellen.