Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Een PCB laten maken in Nederland


Home » PCB maken Nederland

Wilt u een PCB of printplaten laten maken in Nederland? Dan staan wij van PRS bv voor u klaar. In onze vestiging in Boxtel produceren en ontwikkelen wij allerlei elektronische besturingen voor de industriële sector, waaronder printplaten, PCB’s en PLC’s. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur, degelijke kwaliteit en service.

Een PCB of printplaten laten maken in Nederland

Onze goed opgeleide professionals beschikken over de juiste kennis en expertise om u een passende oplossing te bieden voor zeer complexe automatiseringsvraagstukken. Zij denken graag met u mee en kunnen u ook direct een bepaald ontwerp printplaat, PCB of PLC aanbieden. Zo heeft u altijd een ontwerp dat exact aansluit bij uw specifieke wensen of specificaties.

Keuze uit twee verschillende soldeertechnieken

Wanneer u bij ons bedrijf in Nederland een PCB of printplaten wilt laten maken, kunt u kiezen uit twee verschillende soldeertechnieken: SMD en de through-hole-techniek. In de meeste gevallen maken wij gebruik van de SMD-techniek, vanwege de compactheid en de lage kosten. Ook is er sprake van minder afval dan bij de through-hole techniek, omdat er geen aansluitdraden afgeknipt hoeven te worden. De SMD-onderdelen worden niet door de printplaat gestoken, maar er juist bovenop gemonteerd.

Bekijk onze webshop

Bij PRS bv kunt u uitstekend terecht voor het op maat laten maken van een PCB en printplaten in Nederland, maar ook voor een ruim assortiment kant-en-klare onderdelen. Heeft u een speciaal verzoek voor het laten maken van een PCB in Nederland? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222.