Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Voor elke printplaat de juiste behuizing


Home » Printplaat behuizing

Voor een goede printplaat-behuizing zit u bij PRS bv helemaal goed. Wij maken namelijk niet alleen printplaten, maar ook de behuizingen ervan. Onze behuizingen beschermen uw printplaat optimaal en bieden een duidelijke gebruikersinterface. Het is zelfs mogelijk om een gebruikersinterface te laten inbouwen in een printplaat-behuizing die geschikt is voor een industriële omgeving. Zo zijn uw printplaten ook in fabrieken en garages veilig te gebruiken.

Bescherm uw pintplaat optimaal met onze behuizing

Een printplaat is een kostbaar product en daarom is het logisch dat u het goed wilt beschermen. Met onze behuizingen lukt dat zeker. Wij kunnen voor iedere printplaat een behuizing op maat maken en die laten voldoen aan specifieke eisen. Behuizingen voor printplaten die functioneren in industriële omgevingen kunnen we bijvoorbeeld bestand maken tegen trillingen. Daarnaast voldoen deze behuizingen aan de volgende kenmerken:

  • Stofdicht
  • Waterdicht
  • Degelijke knoppen en toetsen

Vragen of interesse? Neem contact met ons op

Wilt u graag een behuizing of ander onderdeel voor uw printplaat laten maken door onze experts in Boxtel? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 0411 601 222. Dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden en horen wij graag uw wensen.