Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat bestellen


Bij PRS bv kunt u eenvoudig en snel in de webshop een printplaat bestellen. Bij ons bedrijf staat maatwerk voorop, waardoor wij voor u een ontwerp kunnen realiseren dat aan al uw wensen voldoet. Dankzij onze innovativiteit en flexibiliteit kunnen wij heel gericht op uw wensen inspelen.

Printplaat bestellen

Ons bedrijf ontwikkelt en produceert allerlei soorten elektronische aan- en besturingen, zoals PCB’s, PLC’s en printplaten, voor de industriële sector. Deze besturingen onderscheiden zich van de rest door een lange levensduur en degelijkheid. In onze webshop kunt u online gemakkelijk een printplaat bestellen en thuis laten bezorgen. Ook vindt u daar een breed assortiment kant en klare onderdelen, zoals bevestigingsmaterialen, kabels en elektronische componenten.

Hoog opgeleid personeel

Heeft u een complex automatiseringsvraagstuk en bent u op zoek naar een deskundig bedrijf met verstand van zaken? Bij PRS bv beschikken wij over een team van hoog opgeleide specialisten dat graag met u meedenkt over een mogelijke oplossing. Daarnaast hebben wij ook de juiste software en  tools in huis om voor u een ontwerp printplaat op te maken die u online kunt bestellen.  Heeft u nog vragen of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222 of per mail.