Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat bestellen


Home » Printplaat bestellen

Bij PRS bv kunt u eenvoudig en snel in de webshop een printplaat bestellen. Bij ons bedrijf staat maatwerk voorop, wat betekent dat wij voor u een ontwerp realiseren dat aan al uw wensen voldoet. Dankzij onze innovativiteit en flexibiliteit kunnen wij heel gericht op uw wensen inspelen, waardoor u bij ons altijd een passende printplaat – of meerdere printplaten – kunt kopen.

Elk type printplaat is bij ons te bestellen

Ons bedrijf ontwikkelt en produceert allerlei soorten elektronische aan- en besturingen voor de industriële sector, zoals PCB’s, PLC’s en printplaten. Deze besturingen onderscheiden zich van de rest door hun betrouwbaarheid en lange levensduur. In onze webshop kunt u online gemakkelijk een printplaat, of meerdere printplaten, kopen en deze na het bestellen thuis laten bezorgen. Ook vindt u hier een breed assortiment kant-en-klare onderdelen, zoals bevestigingsmaterialen, kabels en elektronische componenten.

Hoogopgeleid personeel en de juiste tools

Heeft u een complex automatiseringsvraagstuk en bent u op zoek naar een deskundig bedrijf met verstand van zaken? Wij beschikken over een team van hoogopgeleide specialisten dat graag met u meedenkt over een mogelijke oplossing. Daarnaast hebben wij ook de juiste software en tools in huis om voor u een printplaat op maat te ontwerpen die u vervolgens kunt kopen en bestellen.

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie

Wilt u bij ons graag een specifieke printplaat of verschillende printplaten kopen? Heeft u vragen of wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222. Wij helpen u graag.