Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat fabrikant


Home » Printplaat fabrikant

PRS bv is dé printplaat fabrikant in Nederland. Wij produceren en ontwikkelen elektronische aan- en besturingen voor de industriële markt. Bij ons productieproces staat maatwerk centraal, zodat wij altijd heel gericht op specifieke klantwensen kunnen inspringen.

Printplaat fabrikant: hoogwaardige kwaliteit

Onze hoog opgeleide specialisten beschikken over uitgebreide kennis en expertise om samen met u mee te denken over een passende oplossing voor complexe automatiseringsvraagstukken. Als dé printplaat fabrikant in Nederland maken wij gebruik van de soldeertechnieken SMD en through-hole technieken. Bij de productie van printplaten maken wij het meest gebruik van SMD componenten, die in tegenstelling tot de through-hole boven op de printplaat in plaats van door de printplaat worden gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat er geen aansluitdraden afgeknipt hoeven te worden en dat het SMD heel compact geproduceerd kan worden.

Kant en klare printplaat onderdelen

Als de printplaat fabrikant van Nederland kunt u bij PRS bv ook online in de webshop kant en klare printplaat onderdelen bestellen. Dit zijn onderdelen zoals kabels, bevestigingsmaterialen en elektrische componenten. Heeft u een speciaal verzoek voor een onderdeel? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222. Wij helpen u graag verder en kunnen u van de gewenste aanvullende informatie voorzien.