Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat HDD kopen


Home » Printplaat HDD kopen

In de webshop van PRS bv kunt u gemakkelijk online een printplaat HDD kopen. Is uw huidige printplaat kapot gegaan en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten herstellen? Of wilt u graag advies bij het kopen van een HDD printplaat? Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Printplaat HDD in de webshop kopen

Ons bedrijf produceert en ontwikkelt verschillende soorten elektronische aan- en besturingen voor de industriële markt, zoals printplaten, PCB’s en PLC’s. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van op maat gemaakte elektronica die doen waar ze voor gemaakt zijn. U kunt heel gericht uw wensen voor het elektronische besturingselement bij ons aangeven, zodat wij hierop in kunnen spelen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment klant en klare onderdelen die u in onze webshop kunt kopen, zoals onze printplaat HDD.

SMD en through-hole bestukken

In de meeste gevallen maken wij voor onze printplaten gebruik van SMD componenten, vanwege de compactheid en lage kosten van deze productie. Maar het is ook mogelijk om uw printplaten through-hole te laten bestukken. Wilt u een printplaat HDD online kopen? Ga dan snel naar onze webshop en plaats uw bestelling. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222.