Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat laten maken


Home » Printplaat laten maken

Bij PRS bv kunt u een printplaat op maat laten maken. Onze hoog opgeleide specialisten beschikken over de juiste kennis en expertise om u van maatwerk te kunnen voorzien. U kunt uw wensen voor de printplaat aan ons doorgeven, waarna wij voor u aan de slag gaan.

PRINTPLAAT LATEN MAKEN: GEHEEL IN SAMENSPRAAK VORM GEGEVEN

Ons bedrijf produceert en ontwikkelt elektronische besturingen als printplaten, PCB’s en PLC’s. Onze klanten komen uit zeer verschillende branches, waardoor de toepassingsmogelijkheden van onze producten even divers als veelzijdig zijn. Bij ons bedrijf kunt u een printplaat laten maken die volledig aan uw wensen voldoet. Wij beschikken wij over de juiste tools en software om u een passend ontwerp printplaat aan te kunnen bieden. Heeft u zelf een ontwerp voor een bepaald product? Ook dan helpen wij u graag verder.

VERHELPEN VAN STORINGEN

Wanneer u bij ons een printplaat heeft laten maken, kunt u naderhand rekenen op de snelle service van onze vakbekwame monteurs. Heeft u last van een storing? Dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de storing te verhelpen. Ook voor onderhoud en sofware updates bent u bij ons ervaren bedrijf aan het juiste adres. Naast op maat gemaakte printplaten kunt u ook kant en klare onderdelen online bestellen in onze webshop. Bel ons via het telefoonnummer 0411 601 222 voor meer informatie of vragen over onze diensten.