Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat laten ontwerpen


Bij PRS bv kunt u een printplaat op maat laten ontwerpen. Onze hoog opgeleide specialisten hebben uitgebreide kennis van zaken en denken graag met u mee over een oplossing voor uw complexe automatiseringsvraagstukken. Wacht niet langer en neem contact op voor meer informatie.

Printplaat volledig naar wens laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat maatwerk levert bij het laten ontwerpen van printplaten? PRS bv luistert naar de wensen van de klant, waardoor u met een gerust hart een printplaat kan laten ontwerpen door onze vakmensen. Bovendien staan wij ook na aankoop van een printplaat voor u klaar om u te kunnen helpen bij een eventuele storing. Ook het onderhoud en het up to date houden van uw software kunt u overlaten aan onze goede zorgen.

Moderne tools en apparatuur

PRS bv beschikt over de juiste tools en apparatuur voor het laten ontwerpen van een printplaat. Wij bieden u altijd een ontwerp dat volledig aan uw wensen en specificaties voldoet. Onze elektronische aan- en besturingen worden in allerlei branches gebruikt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op ontwerpgebied? Bel dan gerust eens naar het telefoonnummer 0411 601 222. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden.