Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat laten ontwerpen


Home » Printplaat laten ontwerpen

Bij PRS bv kunt u een printplaat op maat laten ontwerpen. Onze hoogopgeleide specialisten hebben uitgebreide kennis van zaken en denken graag met u mee over de juiste assemblage van uw printplaat. Voor de assemblage van printplaten is specifieke kennis en apparatuur nodig. Onze experts beschikken over beide zaken, waardoor u zeker een uitstekend product krijgt.

Een printplaat volledig naar wens laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat maatwerk levert bij het laten ontwerpen van printplaten? Wij luisteren altijd goed naar de wensen van de klant, waardoor u met een gerust hart een printplaat kan laten ontwerpen door onze vakmensen. Bovendien staan wij ook na assemblage en aankoop van een printplaat voor u klaar om u te helpen bij een eventuele storing. Ook het onderhoud en het up-to-date houden van software laat u over aan onze ervaren medewerkers.

Moderne tools en apparatuur voor de assemblage van printplaten

PRS bv beschikt over de juiste tools en apparatuur voor het laten ontwerpen en de assemblage van een printplaat. Zo kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende soldeertechnieken, namelijk de through-hole-techniek en de SMD-techniek. Weet u niet welke techniek voor uw printplaat het beste is? Dan adviseren wij u hier uiteraard graag over.

Wij bieden u altijd een ontwerp dat volledig aan uw wensen en specificaties voldoet. Onze elektronische aan- en besturingen worden in allerlei branches gebruikt. Om die reden weten wij precies welke assemblage er nodig is bij diverse soorten printplaten.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op ontwerpgebied? Bel dan gerust eens naar het telefoonnummer 0411 601 222. Als u contact met ons opneemt vertellen wij u graag meer over het ontwerpen en de assemblage van printplaten, zodat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden.