Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat na laten maken


Home » Printplaat na laten maken

Bij PRS bv kunt uw huidige printplaat na laten maken. In de meeste gevallen ligt de seriegrootte van de specifieke printplaat tussen de tien en de honderd, maar het is ook mogelijk om veel grotere series na te laten maken. Neem direct contact met ons op om onze uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

PRINTPLAAT OP MAAT NA LATEN MAKEN

Heeft u zelf een ontwerp voor een printplaat getekend en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten produceren? Of heeft u een originele printplaat die u één op één wilt na laten maken? Dan bent u bij PRS bv aan het juiste adres. Onze hoog opgeleide specialisten denken bovendien graag met u mee over een passend ontwerp. Wij produceren en ontwikkelen elektronische aan- en besturingen voor de industriële markt. Naast de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte elektronische besturingen, bieden wij u ook een breed assortiment kant en klare onderdelen. Zo kunt u bevestigingsmaterialen, kabels en elektrische componenten eenvoudig online via onze webshop bestellen.

EXPERTISE EN KENNIS

Door onze jarenlange ervaring met elektronische besturingen, zijn wij het betrouwbare adres wanneer u een printplaat exact wilt na laten maken. Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden. U kunt ons voor meer informatie telefonisch bereiken via het ons telefoonnummer 0411 601 222.