Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat onderdelen kopen


Home » Printplaat onderdelen kopen

Bij PRS bv kunt u heel gemakkelijk in de webshop printplaat onderdelen kopen. Naast producent en ontwikkelaar van elektronische besturingen, kunt u ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een breed assortiment kant-en-klare onderdelen, zoals kabels, elektrische componenten en bevestigingsmaterialen.

Printplaat onderdelen eenvoudig online kopen

Bent u op zoek naar een adres waar u kant-en-klare printplaat onderdelen van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen? Kijk dan eens op uw gemak rond in onze webshop. Wij leveren ook behuizingen die uw project de bescherming bieden die het nodig heeft. Bij ons bedrijf staat, naast de kwaliteit van onze materialen, ook regelmatig onderhoud en service centraal. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en expertise om in het geval van een storing het probleem zo snel mogelijk te kunnen oplossen. Ook software-updates behoren tot ons uitgebreide servicepakket.

Bestel in de webshop of vraag om advies

In onze webshop kunt u snel en eenvoudig printplaat onderdelen kopen voor een scherpe prijs. Heeft u specifieke wensen of heeft u behoefte aan advies van één van onze ervaren specialisten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222Wij denken graag met u mee en voorzien u van de informatie die u wenst.