Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat onderdelen


In de webshop van PRS bv kunt u online printplaat onderdelen bestellen. In ons ruime assortiment kant en klare onderdelen vindt u onder andere kabels, elektrische componenten en bevestigingsmaterialen voor een scherpe prijs.

Printplaat onderdelen bestellen in de webshop

Naast producent en ontwikkelaar van verschillende elektronische besturingen voor de industriële markt, hebben wij ook een eigen webshop waar u allerlei printplaat onderdelen veilig online kunt bestellen. Wij hebben een brede kennis van zaken, wat ons in staat stelt om met u mee te denken over een oplossing voor zeer complexe automatiseringsvraagstukken. Daarnaast hebben wij de beschikking over de juiste software en tools om een ontwerp printplaat te ontwerpen dat aan al uw wensen voldoet. Onze printplaat onderdelen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk in gebruik zijn en een  zeer lange levensduur hebben.

 

Bestel nu in onze webshop

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit printplaat onderdelen? Bekijk dan eens onze uitgebreide webshop en voer uw zoekterm in. Als u heeft gevonden wat u zoekt, kunt u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen en uw printplaat onderdelen bij u thuis laten bezorgen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze verschillende onderdelen? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222.