Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat repareren


De hoog opgeleide specialisten van PRS bv kunnen uw printplaat repareren. Ons bedrijf is zeer innovatief en flexibel en levert altijd maatwerk. Op deze manier kunnen wij verschillende elektronische besturingen volledig naar wens repareren maar ook nieuwe printplaten produceren. De industriële markt is ons werkgebied.

Printplaat laten repareren bij PRS bv

Wilt u uw huidige printplaat laten repareren bij een betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken? Dan zit u bij PRS bv goed. Wij beschikken over de juiste apparatuur en tools om printplaten op maat te ontwerpen of te repareren. Hierbij kunnen wij gebruik maken van twee verschillende soldeertechnieken, namelijk de SMD en de through-hole technieken. In de meeste gevallen maken wij bij de ontwikkeling en productie van onze printplaten gebruik van SMD componenten. Wij steken de aansluitdraden niet door de printplaat maar monteren deze er juist boven op. Deze nieuwe techniek heeft veel voordelen: compact, goedkoop en er hoeveel geen aansluitdraden afgeknipt te worden.

Onderhoud en snelle service

Heeft u een printplaat door ons laten repareren en is er sprake van een storing? Dan bieden wij u een snelle service zodat u de printplaat weer zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken. In onze webshop vindt u bovendien een aanbod kant en klare onderdelen die van pas kunnen komen bij de installatie of montage van een printplaat. Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten en bel naar het telefoonnummer 0411 601 222.