Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaat solderen


Bij PRS bv kunt u uitstekend terecht om uw printplaat om maat te laten solderen. Wij beschikken over alle moderne apparatuur dat nodig is om printplaten volledig naar wens te produceren. Bij ons bedrijf kunt u heel specifiek uw wensen aan ons doorgeven, waarna onze experts voor u aan de slag gaan met de ontwikkeling en product van de printplaat.

Printplaat solderen: moderne apparatuur

Wij ontwikkelen en produceren allerlei soorten elektronische aansturingen voor de industriële markt. Daarbij kunt u qua producten denken aan PCB’s, printplaten en PLC’s. Bij onze printplaten maken we in de meeste gevallen gebruik van de SMD soldeertechniek, maar soms ook van de through-hole techniek. Bij het solderen van een printplaat zorgen wij ervoor dat elektronische onderdelen worden vastgezet door aansluitdraden. Bij through-hole steken we de aansluitdraden door de printplaat, terwijl we deze bij de SMD methode juist boven op de printplaat vast solderen.

SMD soldeertechniek heeft veel voordelen

De nieuwere SMD soldeertechniek heeft veel voordelen ten opzichte van de oudere through-hole en dat is niet zonder reden. SMD onderdelen zijn goedkoper, compacter en heeft optimale elektrische en thermische eigenschappen. Dankzij onze jarenlange ervaring in ons vakgebied bent u bij PRS bv aan het juiste adres om een printplaat om maat te laten solderen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel ons dan via het telefoonnummer 0411 601 222 en schakel de expertise in van onze specialisten.