Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaten kopen


Home » Printplaten kopen

PRS bv heeft een webshop beschikbaar waar u printplaten op maat kunt kopen. Onze elektronische besturingen voor de industriële staan bekend om hun lange levensduur en een degelijk ontwerp. Onze hoog opgeleide specialisten helpen u graag bij het ontwikkelen van een nieuw product of bij het verbeteren ervan.

Online printplaten kopen: maatwerk en kwaliteit

Bij PRS bv kunt u heel eenvoudig en snel printplaten kopen in onze speciale webshop. Wij leveren maatwerk en kunnen daarom ook de printplaten in specifieke behuizingen monteren om zo een kant een klaar besturingseenheid te creëren.  Wij leveren oplossingen voor ingewikkelde automatiseringsvraagstukken, die wij in samenspraak met de klant kunnen realiseren. Bij het produceren van printplaten maken wij gebruik van de through-hole en de SMD technieken, die in verschillende branches gebruikt kunnen worden. Ook het bestellen van grote series elektronische besturingen behoort tot onze uitgebreide mogelijkheden.

Kant en klare onderdelen

U kunt naast de ontwikkeling en productie van elektronische besturing ook terecht voor allerlei kant en klare onderdelen, waaronder bevestigingsmaterialen, kabels en elektrisch componenten. Wilt u online printplaten kopen die lang meegaan? Bestel deze dan in onze webshop of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222 voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.