Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaten maken Nederland


PRS bv is het adres waar u naartoe gaat om printplaten op maat te laten maken in Nederland. Wij

leveren en produceren allerlei soorten elektronische aan- en besturingen zoals printplaten, PLC’s en PCB’s voor de industriële sector. Het is bij ons bedrijf in Nederland mogelijk om zeer grote series te laten maken van meer dan honderd printplaten. Vraag onze medewerkers om advies.

Printplaten laten maken bij dé printplaten ontwikkelaar in Nederland: PRS bv

Wij beschikken over de juiste tools en software om een volledig op maat gemaakt ontwerp printplaat te kunnen realiseren. Onze hoog opgeleide specialisten denken graag met u mee om samen naar oplossingen te zoeken voor complexe automatiseringsvraagstukken. Wanneer u printplaten laat maken bij PRS bv in Nederland, kunt u rekenen op een snelle en volledige service, ook nadat het product in productie is genomen. Wij komen uw ontwerp ook op locatie installeren aansluiten en zijn ook in het geval van een storing zeer snel ter plaatse. Ook op het gebied van onderhoud kunnen wij u de ondersteuning bieden die wenst. Onze monteurs voeren in dit geval regelmatig onderhoud uit om uw printplaten, die u bij PRS bv in Nederland heeft laten maken, in optimale conditie te houden. Naast productie en ontwikkeling kunt u ook bij onze online webshop terecht voor een uitgebreid assortiment kant en klare onderdelen, zoals kabels, bevestigingsmaterialen en elektronische componenten. Voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0411 601 222.