Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaten maken


Home » Printplaten maken

Bij PRS bv laat u een printplaat of meerdere printplaten volledig naar wens maken of bestukken. Wij ontwikkelen, produceren en bestukken diverse elektronische aan- en besturingen voor de industriële markt, zoals printplaten en PCB’s. Onze hoogopgeleide specialisten beschikken over de inhoudelijke kennis om met u mee te denken over complexe automatiseringsvraagstukken. Zo komen we samen tot een passende oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Printplaten op maat laten maken

Wij ontwikkelen en bestukken – voornamelijk voor de industriële sector – verschillende soorten elektronische besturingen, zoals PCB’s, printplaten en PLC’s. Bij het maken van printplaten maken wij in de meeste gevallen gebruik van SMD-technieken, waarbij de SMD-onderdelen boven op de printplaat worden gemonteerd. Dit proces wordt ook wel ‘printplaat bestukken’ genoemd. Wij beschikken over de juiste tools en software om een geschikt ontwerp van een printplaat te maken dat aan al uw wensen voldoet. Heeft u zelf al een ontwerp getekend? Ook dan helpen wij u graag verder.

Storingen worden snel opgelost

Behalve dat wij een printplaat of PCB kunnen ontwikkelen en bestukken, beschikken wij ook over een deskundig team van ervaren monteurs die in geval van een storing voor u klaarstaan. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs op dat moment zo snel mogelijk ter plaatse zijn om uw printplaten te maken. Ook regelmatig onderhoud hoort bij ons uitgebreide servicepakket.

Neem bij interesse of vragen contact met ons op

Wenst u meer informatie over het maken of bestukken van een printplaat of PCB? Of heeft u andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 0411 601 222. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.