Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Printplaten maken


Home » Printplaten maken

Bij PRS bv kunt u printplaten volledig naar wens laten maken. Met behulp van onze brede kennis van zaken kunnen onze hoog opgeleide specialisten met u meedenken om samen tot een oplossing te komen voor uw complexe automatiseringsvraagstukken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Printplaten op maat laten maken

Wij ontwikkelen en produceren, voornamelijk voor de industriële sector, verschillende soorten elektronische besturingen, zoals PCB’s, printplaten en PLC’s. Bij het maken van printplaten maken wij in de meeste gevallen gebruik van SMD technieken, waarbij de SMD onderdelen boven op de printplaat worden gemonteerd. Wij beschikken over de juiste tools en software om een geschikt ontwerp van printplaten te maken dat aan al uw wensen voldoet. Heeft u zelf al een ontwerp getekend? Ook dan helpen wij u graag verder.

Oplossen van storingen

Naast producent en ontwikkelaar van printplaten, beschikken wij ook over een deskundig team van ervaren monteurs die u in geval van een storing kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs op dat moment zo snel mogelijk ter plaatse zijn om uw printplaten te maken. Ook regelmatig onderhoud hoort bij het uitgebreide servicepakket van PRS bv. Voor meer informatie kunt u ons via het telefoonnummer 0411 601 222.