Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Een vakkundige reparatie van uw printplaat


Home » Reparatie printplaat

Bij PRS bv kunt u uitstekend terecht voor een professionele reparatie van een printplaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van elektronische besturingen, kunnen wij u heel gericht allerlei printplaten herstellen. Zo blijft uw data behouden en hoeft u geen kostbare nieuwe printplaat aan te schaffen.

Bij de reparatie van uw printplaat ontvangt u een optimale service en kwaliteit

Ons team van hoogopgeleide specialisten beschikt over de juiste software en tools om printplaten vakkundig te herstellen. Ook nadat u een elektronische besturing in gebruik heeft genomen, staan wij voor u klaar om u te helpen bij een storing van uw printplaat, PCB of PLC. In sommige gevallen is een reparatie van uw printplaat noodzakelijk. Onze ervaren monteurs zijn zo snel mogelijk ter plaatse om deze reparatie uit te voeren. Maar ook voor onderhoud en software-updates bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bekend met alle technische aspecten van uw product, waardoor wij u van een zeer productgerichte ondersteuning voorzien.

Producten eenvoudig online bestellen

Wij zijn producent en ontwikkelaar van elektronische besturingen voor de industriële markt en herstellen uw printplaten vakkundig. Daarnaast heeft u bij ons ook ruime keuze uit een breed assortiment kant-en-klare onderdelen. In onze webshop kunt u online verschillende kabels, bevestigingsmaterialen en elektronische componenten bestellen en thuis laten bezorgen. Indien u voldoende technische kennis heeft, kunt u de reparatie van uw printplaat dan ook zelf uitvoeren.

Neem contact met ons op en plan een afspraak in

Wilt u meer informatie over het herstellen van printplaten of heeft u behoefte aan een reparatie van uw eigen printplaat? Laat onze specialisten u helpen. Bel naar 0411 601 222 en we maken snel een afspraak.