Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

SMD led solderen


Home » SMD-componenten

Bij het fabriceren van onze printplaten maken wij veelvuldig gebruik van SMD-componenten en SMD-elektronica. SMD is de afkorting van ‘Surface Mounted Device’, wat in het Nederlands ‘oppervlak-gemonteerd component’ is. In tegenstelling tot onderdelen met aansluitdraden worden SMD-componenten niet door een printplaat gestoken, maar erbovenop gemonteerd. Dit levert verschillende voordelen op.

De voordelen van SMD-componenten en SMD-elektronica

SMD-elektronica bestaat uit SMD-componenten die boven op een printplaat geplaatst worden. In vergelijking met through-hole technologie, dat componenten met aansluitdraden bevat, levert dit de volgende voordelen op:

  • Compact: SMD-componenten zijn klein.
  • Minder afval: bij het bestukken hoeven er geen aansluitdraden afgeknipt te worden.
  • Goedkoop: onder andere door bovengenoemde punten.
  • Kwaliteit: Goede thermische en elektrische eigenschappen.
  • Efficiënt: doordat er geen aansluitdraden door de printplaat heen hoeven, kunnen we de printplaat aan beide kanten bestukken.

De juiste machines voor fabricage en herstel

Bij PRS bv hebben we de juiste apparatuur om SMD-componenten en SMD-elektronica te bestukken en te solderen. Onze machines zijn zeer snel en nauwkeurig, en grote series maken is voor ons geen probleem. Daarnaast staan wij ook na oplevering voor u klaar. We kunnen het onderhoud voor u uitvoeren en uw software up-to-date houden. Doordat wij uw product goed kennen, kunnen wij u productgerichte ondersteuning geven en eventuele storingen snel verhelpen.

Neem contact met ons op en ervaar onze uitstekende service zelf

Heeft u interesse in onze SMD-elektronica en -onderdelen? Kijk dan in onze webshop of neem contact op met onze experts in Boxtel. Dit doet u eenvoudig door te bellen naar 0411 601 222. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en horen graag uw wensen en eisen.