Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

SMD led solderen


Home » SMD led solderen

Bij PRS bv kunt u terecht voor het SMD led solderen van een printplaat, PCB en PLC. Ons bedrijf produceert en ontwikkelt elektronische besturingen voor de industriële markt die processen kunnen automatiseren. Wij leveren altijd maatwerk en beschikken over de juiste tools en apparatuur om een passend ontwerp te realiseren voor toepassing in uiteenlopende branches.

SMD led solderen: compact en goedkoop

Ons bedrijf levert oplossingen voor complete automatiseringsvraagstukken en is flexibel en innovatief. Daardoor kunt u ook voor speciale verzoeken uitstekend bij onze hoog opgeleide specialisten terecht, zoals bijvoorbeeld het SMD led solderen van printplaten. In meeste gevallen maken wij voor onze printplaten gebruik van deze nieuwe soldeertechniek, vanwege de compactheid van de onderdelen en de zeer goede thermische en elektrische eigenschappen. Bovendien is het led solderen van SMD onderdelen goedkoper dan de through-hole techniek, omdat er geen aansluitdraden afgeknipt hoeven te worden.

Grote series mogelijk

Onze elektronische aan- en besturingen worden altijd geheel in samenspraak met u als klant vormgegeven. In onze webshop hebben wij daarnaast ook een uitgebreid assortiment kant en klare onderdelen zoals kabels en bevestigingsmaterialen beschikbaar, die u eenvoudig online kunt bestellen. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van SMD led solderen? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222 en vraag onze specialisten om advies.