Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

SMD printplaat maken


Home » SMD printplaat maken

Bij PRS bv kunt u een SMD printplaat op maat laten maken van hoogwaardige kwaliteit. Wij beschikken over de juiste software en tools om voor u een SMD printplaat ontwerp te maken die aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden.

SMD PRINTPLAAT LATEN MAKEN BIJ DÉ PRINTPLAAT FABRIKANT VAN NEDERLAND

Als dé printplaat fabrikant van Nederland beschikken wij over de juiste kennis en expertise om met u mee te denken over een gerichte oplossing voor uw complexe automatiseringsvraagstukken. Wij ontwikkelen en produceren verschillende soorten elektronische besturingen, zoals printplaten, PLC’s en PCB’s voor de industriële sector. Onze klanten uit allerlei verschillende branches, omdat de toepassingsmogelijkheden van een SMD printplaten zeer divers zijn.

VRAAG NAAR ONZE UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

In onze uitgebreide webshop kunt u ook terecht voor een breed scala aan kant en klare onderdelen, zoals bevestigingsmaterialen, elektrische componenten en kabels. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van PRS bv voor het maken van een SMD printplaat? Laat het ons dan weten en bel ons via het telefoonnummer 0411 601 222. Naast kwaliteit bent u bij ons bedrijf bovendien ook verzekerd van service en onderhoud van uw printplaten en zijn onze monteurs in geval van een storing zo snel mogelijk ter plaatse.