Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

SMD soldeertechniek


Home » SMD soldeertechniek

PRS bv maakt gebruik van de SMD soldeertechniek bij het produceren van printplaten. Voordat deze nieuwe technologie beschikbaar was, gebruikten wij nog de through-hole soldeertechniek. Omdat de SMD soldeertechniek veel voordelen met zich meebrengt, maken wij tegenwoordig voornamelijk gebruik van deze techniek om SMD onderdelen te bestukken.

SMD soldeertechniek heeft veel voordelen

SMD is een afkorting voor Surface-Mounted Device, waarbij de aansluitdraden op de printplaat worden gestoken. In tegenstelling tot deze nieuwe soldeertechniek, worden de aansluitdraden bij de through-hole techniek door de printplaat gestoken, waardoor de onderdelen veel minder compact zijn. Bovendien is de SMD soldeertechniek veel goedkoper, omdat het veel kleiner geproduceerd kan worden en er minder aansluitdraden geknipt te hoeven worden. Vanwege de nauwkeurigheid van onze moderne machines zijn wij in staat om grote series te produceren.

Schakel onze hulp in

Wij kunnen printplaten voor u op maat maken, maar hebben daarnaast ook een zeer breed aanbod aan kant en klare onderdelen beschikbaar die u eenvoudig in onze webshop kunt bestellen. Hierbij kunt u denken aan kabels en bevestigingsmaterialen en dergelijke. Heeft u nog vragen over onze diensten of de soldeertechnieken die wij gebruiken? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222 en laat ons u helpen.