Selecteer een pagina

PRODUCT RESEARCH SERVICE

Wij produceren en leveren vrijwel altijd maatwerk op klantspecificatie. Ook assembleren en monteren wij desgewenst de printplaten in diverse typen behuizingen tot een kant en klare besturingseenheid. Doordat wij innovatief en flexibel zijn, kunnen wij heel gericht op uiteenlopende klantwensen inspelen.

Neem contact met ons op
N

TOP KWALITEIT

SNELLE SERVICE

Klantvriendelijk

Wij kunnen zelf een printplaat voor u maken


Home » Zelf printplaat maken

PRS bv kan zelf een printplaat voor u op maat maken. Wij beschikken over de juiste software en tools om voor u een passend ontwerp te realiseren dat volledig bij uw wensen aansluit. Ook kunt u bij ons bedrijf terecht wanneer u zelf een eigen ontwerp heeft voor een printplaat en deze printplaat graag door onze experts wilt laten maken.

Onze experts maken zelf een printplaat van uitstekende kwaliteit

Wij zijn ontwikkelaar en producent van elektronische aan- en besturingen zoals PCB’s, PLC’s en printplaten voor de industriële sector. Onze producten worden in veel verschillende branches gebruikt. Wij zijn ook in staat zijn om grote bestellingen voor een printplaat zelf te maken. Bij ons bedrijf staat maatwerk centraal, waardoor wij zeer flexibel en innovatief zijn en heel gericht inspelen op uw wensen. Indien gewenst kunnen wij ook de printplaten in verschillende soorten behuizingen monteren, zodat het als een klant-en-klare besturingseenheid kan functioneren.

Schakel ons in en u kiest voor kwaliteit

Als wij zelf voor u een printplaat mogen maken, kunt u rekenen op optimale kwaliteit en vakkundig onderhoud. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om u te helpen wanneer er een storing optreedt en voeren regelmatig onderhoud uit. Ook software-updates behoren tot deze uitgebreide service. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0411 601 222.